.::pengikut geng gue!::.

Monday, March 14, 2011

n3 budak pemalas nak cari UBAT

lokasi: opis yg kosong
mood: suam2 kuku
cuaca: panas...tapi awan ujan banyak!
layan lagu: funker.fm

fuuuh~
dah lama btoi tak taip2 kat sini....terasa kebusy itu...hukhuk!

arini opis kosong and tak mantap seperti selalau....
keta nak parking senang jer...huhuh...

rupa2 nyer cuti sekolah dah start dah...~

wuuuaaaahhh...sangat jeles dengan mereka2 yang boleh bercuti2 itu...huhuh....
nak back toooo schoool ar....
bila keja ni...cuti sabtu and ahad memang tak cukup...
mana nak shoping...jumpa GF...balik kampung yang jauh dimata itu...dan macam2 lagi....

last wekend cik sonono g jumpa geng2 masa asasi...
best bangat...gosip2,..and abiskan masa dengan bershoping lagi...
nanti gue rasa cm nak wat satu n3 khas tentang geng2 masa asasi ni...ekekekh!


kay2 ada keja nak settle skit...tak leh mengarut lama2...nge2~

eh...

jap2~

before that nak taya korang2 yang selalu singgah sini....
taw tak apa2 product yang BERKESAN untuk ilangkan lingkaran mata itam ini(ekekeh sila tukar ke english sendiri ok...kalu tak faham baru gue bgtaw...nge)

seeee!!!!!

teruk kan! wuuuaaahhh~

bertambah teruk ni sebab ada faktor luar lain seperti nangis dan etc...

huhuhu...maklum ar...emosi cik sonono tidak berapa stabil now...



percubaan untuk tersenyum riang~

gambar leh mengambarkan segala2 nyer ke????



bubye~

2 comments:

Alia Afifah said...

SINGGAH SINI :)
CANTIK BLOG :)
FOLLOW ME BACK :)

yui92 said...

apa yg cuba disampaikan?

|| semua yg menarik ||

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...