.::pengikut geng gue!::.

Friday, April 29, 2011

kawin...bersalin...semoga semuanya baek2 belaka~

lokasi: bilik kecik...opisku yang membeku
cuaca: panas tapi mendung
mood: baik....!
layan lagu: i do...i do...by...cuba teka...lalallala~

Weet2

MORNING!!!!!!!!!!!!!

Wooooo….dah lama cik sonono tak membebel kat sini…nge2~

Busy yg amat....mcm2 menda yg kena setelkan

Huhuh~…..sebab…akhir bulan 5 ni….cik sonono nak bercuti panjang~….

Bukan bercuti bersalin ok!!!....

Even skrng ni asik dok beli barang baby….maklumlah….bulan ni ramai lak yang nak bersalin…

Hukhuk~

Persoalan nyer…cik sonono bila lak ek???

HAHAHHAH~

Kawin pun belum….dok pk bila nak bersalin…sawan tol~

Nge2~

Bulan depan yang lagi beberapa ari yang akan kita tempuhi ni…(apa yang cuba cik sonono sampaikan ni) merupakan bulan kenduri kendara….huhuh~

Cousin gue pun akan kawin bulan tu….bukan tu jer…insyaALLAH…family kitorg akan bertambah ngan kehadiran anak sedara…btoi ke terms ni ek?

Dalam erti kata yang lain…anak akak cik sonono….best2~

Gue lak yang rasa excited,,,nge2~


cik sonono bersama angahto~ nge2~...mana akak...mana adik? hahhaha!

Semoga semua nyer baek2 belaka….amin~




Nota kaki: nanti kalu free cik sonono citer pasal buku2 yang cik sonono beli time pesta buku kay,.tak abis baca pun lagi….amat BUSY~~




MUAH~

1 comment:

Adlin Nazifa said...

wah , dh pregnant rupanya .,
dah nk ada anak saudara dh rupanya maklang , sobs sobs~

|| semua yg menarik ||

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...