.::pengikut geng gue!::.

Thursday, August 11, 2011

||rindu..perlarian di pejabat sendiri||

lokasi: bilik vektor

cuaca: panas weh...bulan puasa kot...

mood: tingtong

Weet2

Alooooo!!!!!

Rindu2…lama nyer tak update belog ni….

Serius!!

Cik sonono sgt busy….. busy~

dan busy lagi

manyak kerja yang kena settle

laporan kematian = done

laporan SIQ kematian = underware ondaway

laporan wabak malaria = done

laporan wabak kutu = ondaway

dan

yang menentukan masa depan cik sonono….either kekal kat kementerian kesihatan or tidak..

siap tesis!!

Grrrrrrrrrrrrrrrrr~

Giler kentang….

dengan bulan puasa yang mencabar iman cik sonono….

now cik sonono ngah on9 kat bilik vektor aka kawasan jajahan dulu…

sebab utama tak dok bilik sendiri…..plug masih belum di baiki…

STRESSS!!

Kadang2 tu terasa cam nak guna tektik keji skit.,..tapi memandangkan bulan puasa…cik sonono cuba untuk tunggu lagi tindakan dari staf cik sonono…

Kalu tak…dah lama cik sonono report2 kat MOH…hahaha…

Giler ati busuk!

Soooo

Kepada en R and en J

PLEASE

Baiki plug tu…saya xmo jadi pelarian di bulan puasa ni…penat taw!

Nota kaki: cik sonono dah cuba untuk tidak membebel2 time bulan puasa ni…tapi…fuuhhh…pasrah..terpaksa membebel jugak~

MUAH~

2 comments:

SaRaKaCa said...

cik sonono mmg suke membebel,, kalu tak dgr sehari bebelannye,, bikin gue rindu,,hehehe

yui92 said...

kahkahkah mana bole online tym keja =p=p

|| semua yg menarik ||

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...