.::pengikut geng gue!::.

Monday, August 15, 2011

tips: perkara yang boleh dilakukan oleh gadis semasa bulan puasa

lokasi: opis..unit vektor
cuaca: panas2
mood: sakit perut...sengugut...
layan lagu: radio apa tah ni...opis buka~

Weet2


arini ari apa ek?

Mooooonnndaaayyy kan? Aka isnin….

Hukhu~

monday bluuuuuessss!!!

Besides….booss dua2 takder…. Cik sonono ar jadi boooss

Hahahaha!!



Okay2….kembali kepada tujuan asal…sebenar nya…cik sonono nak kongsi tips!

ops…sejak bila tah rajin sangat bertips2 ni…ekekeh…lebih kepada membebel kot!

Tips arini tentang

TIPS: Perkara yang boleh dilakukan oleh gadis or mak gadis..nenek gadis..yang uzur semasa bulan PUASA!

antara perkara yang anda leh lakukan:

1) Bagi gadis2 yang suka layan korea…silakan, sebab masih awal2 puasa ni…leh ar layan

2) Buat kuih raya…jahit baju raya…langsir raya…and sewaktu dengannyer…

3) Layan citer kat astro

4) Layan video2 menarik kat utUBE…tengok gosip2

5) Bagi gadis2 yang ada blog…boleh ar berjalan2 ke blog orang…komen2 and etc

6) Ini yang menarik….tengok orang masak2…and cuba lakukan…BEST!!! Macam2 leh wat kan?

Sebenarnya ada banyak lagi…tapi ini antara yang cik sonono suka wat…huhu….

Sooo malam ni jommm~

Layan city haunter lak…ekekeh~ sebab nanti dah balik kampong…kena berkeje keras…kemas umah and etc…



Nota kaki: Alhamdulillah duit bonus dah masuk….yeahhh…leh ar kasi kat family skit nanti


MUAH~

2 comments:

yui92 said...

nak duit bonus jugak~

pastu hg msti kata g tlg mak dulu =p=p=p

yui92 said...

komen aku dah buat popup window ng snang skit =p

|| semua yg menarik ||

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...