.::pengikut geng gue!::.

Monday, November 14, 2011

|| bersawang2...jom kemas2~||

lokasi: opisku~
cuaca: cerah2 mendung...>>>ada awan nak ujan~
mood: hukhuk...demam lah...
layan lagu: someone like u~

Weet2


Moodddayy bluessss~

Tapi tidak untuk cik sonono…walaupun malas giler arini…tapi sebab beban kerja yang melimpah luah… lantas semacam ada satu kuasa ajaib yang panggil cik sonono untuk membebel2 kat sini..ekekeh~

Serius….busy giler arini…ngan kes2 yang tak penah abis…plus…lawatan vvip...kerja memang jadi triple….uhuk~~

Dah lama kan cik sonono updated…sangat busy…and sekarang…cik sonono akan cuba mengaktifkan diri ahak~doa2 kan lah cik sonono rajin cm yui tu…lalalala~

Okay2…kena siapkan keja…xleh lepak lama2 kat sini…bubye~

Nota kaki: esok ada kursus di suria cherating lak…doa2 demam ni tak teruk…and cik sonono ada kesempatan untuk berendam kat pantai yang cantik tu…amin~

MUAH~

1 comment:

yui92 said...

kahkahkah punya la lama xupdate

|| semua yg menarik ||

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...