.::pengikut geng gue!::.

Thursday, February 17, 2011

cik sonono bertukar menjadi seorng juruFOTO kat PKD? ops! terlebih sudah...ekekeh~


lokasi: opisku
mood: oouchh2...selesma da...mata dah jadi panda...
cuaca: panas diluar...sejuk dibiliku... :)
layan lagu: funker.fm

Weet2

Cik sonono telah tukar keje now…ekekekeh~

arini kena ambik gmbar staf2…giler kedekut taik idung masin jimat..smpai gue kena ambik gambar…

tapi sebab gue memang minat ambik2 gambar ni…soooo gue layan kan jer ar


tapi…

serius…kali nyer shoot sangat mencabar…maklum ar…

ni semua staf2 unit gue…ada yang pak lawak…ada yang musuh gue…rasa cam nak cacatkan jer gambar dia…hakhak~ actually musuh tu belum ada ar tapi belakang gue xtaw ar…hukhuk…mintak2 ar takder…sebab staf2 sini ok ar…sampai ada yang dok bagi macam2 jenis buah-buahan tempatan…ekekeh~

dari petai…sehingga duku…sangat klasik…hakhak…semua gue ambik ngan ati yang HAPPY…kalu ada menda or makan yang gue tak makan,..gue past kat jiran jer…hukhuk!

Okay2…

Xleh membebel lama2 kena edit-edit gambar …

BUByE

Nota kaki: cik sonono demam~ wooooooooooooooouuuch…. Cancel plan nak balik kedah minggu ni!

MUAH~


3 comments:

si para para said...

best tu dapat pegang niko..hehe

yui92 said...

ooo ptt r xbalik.. hehe...anyway kakakku, kalau xmakan buah tu 'pass' kpd jiran ye.. past tu benda yang telah berlaku.. =p=p=p=p kata cucu mat salleh?

ain sONono~ said...

si para-para : ekekeh~ best ar...setelah bercinta hmpir 2thn ngan nikon ni.. >.<

yui92: ops! alo...kesalahan bhsa..wek...walaupun darah mat saleh tu mengalir dalam diriku...tp kalu tulis2 ni sure ada salh taip.. :p

|| semua yg menarik ||

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...