.::pengikut geng gue!::.

Monday, February 14, 2011

||konpius!! ciksonono memerlukan bantuan doremon kah? wuaahh!||

lokasi: opis gue
mood: konFIUS..ekekh~
cuaca: panas...
layan lagu: my heart by paramore

Weet2

Setelah bersawang sedikit blog ni sebab keBUSYan mengSHOPkan(shopping) diri, gue arini mengalami sindrom tidak boleh piker secara logic or waras…hukhuk~

Either nak balik kedah or not…huhhuh~

Kalu ikot keje…now dah free…juz ada beberapa menda yang ciksonono ni kena join…hukhuk




antaranya adalah seperti berikut:

1) perarakan(betulkah ejaan ini..huhuh,maksud nyer baris2 semua tu..) ini untuk wakil jabatan…adoi…dah tua2 pun kena jugak!

2) kena join meting ngan DO

lain2 tu more too peribadi skit ar…ekekeh~

and minggu ni jugak…adik gue balik dari Jeddah….

Terasa cm nak balik kedah pun semakin KUAT!!!

Wuaaahhh!

Konpius!


ini gambar khas untuk mokcik yang suka baca blog ciksonono...tapi tak mu ngaku..hakhak...ini muka ceria skit kan..lalalalal!! apa2 pun...mokcik...kamu mmg rox ar...



Nota kaki: ciksonono last week shoping sampai muflis nok!! Huhuh…now kena wat bajet semula…huhuh~

MUAH~

3 comments:

yui92 said...

heyhey jangan muflis sblum aku dpt iphone =p=p hehe

ain sONono~ said...

hahahha~

baek...alang rasa beter bb ar...ekekeh~

yui92 said...

bgchaq kata ada sony baru experia arc... $.$

|| semua yg menarik ||

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...