.::pengikut geng gue!::.

Saturday, January 22, 2011

cik sonono semakin MATANG kan2? cpt mengaku!

lokasi: bilik kecil, umah belakang PKD
mood: terasa diri semakin MATANG
cuaca: cerah2...tapi lampu dpn blum tutup lagi...giler pemalas
layan lagu: pretty women

Weet2

Arini 22hb januari…mean…esk umur gue dah genap suku abad….oh nooo!!!! Sudah tua…..hurm, semakin lama…gue dah semakin MATANG…hakhak….ye…gue dah matang….

Terasa kagum ngan diri sendiri…kalu pk2 balik…rasa cm cepat nyer masa berlalu…rasa nyer, cm baru jer smlm dok belajar kira2 and baca A B C…tup2..now gue dah keje…n tak sngka lagi…gue keje dlam bidang yg gue sbnrnyr tak bapa suke….iaitu bidang KESIHATAN….huhu….

ini gmbar tmtp keje gue dlu...kat kuatan...ekekeh....gmbar kat temerloh blum berjaya di tangkap..

Mybe ALLAH nk uji gue kot…but NOW….gue rasa apy sgt dpt keje ni…sbb gue leh wat org bahagia…gelak…happy… bila kesihatan or tmpt tinggai diorg bebas dari muhasab musibah yg tak diigini…opSS…tertiba gue rasa cm jadi ustazah lak…nGE2~

Untuk pengetahuan semua…gue now keje kat PKD temerloh…even bukan dlm bidang perubatan…gue lebih ke bidang teknikal with mean…gue keje dalam bidang KESIHATAN AWAM…mklum ar…gue ni kan belajar tak tinggi…takat sekolah tadika jer..hukhuk… (OPS…sowei2…nnt marah lak org yg kje kat sini…ekekeh…sori DOC…gue tak bermksud apa2 kay..)

muka budak terlebih MATANG

Apa yg best keje dlm bidang ni…kita tak yah pk bnyak pasal mslh ubat2 n etc ni…hahahah~ kita juz kena focus dgn cara pencegahan dan kawalan jer…gue suke keje2 ganas ni…masuk kluar utan…cari org asli…cari nyamuk…cari air kotak kotor and etc….

see....diorg apy jer kena cucuk...hakhak....

Best taw…huhuh~ kay2…

Gue nak ngarut2 lagi…tp now dah kul 8lbh…pg ni nak g KL…soooo xleh nak ngarut lama2…nnt gue smbung lg kay….

BYE2

Nota kaki: kalu jmp cik sonono dok dating kat klcc or mid…tegur2 ar kay…ekekeh! Tp awas…jgn tertipu ngan kaler kulit gue skrng ni…mklum ar baru kluar dari utan..hukhuk…sedikit PUTIH

MUAH~

2 comments:

yui92 said...

haha matang la sangat.... kalau matang belanja iphone =p=p=p

ain sONono~ said...

wah2...xder kena mengena...balik malaysia dlu...
hahahah~

|| semua yg menarik ||

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...