.::pengikut geng gue!::.

Saturday, January 15, 2011

5 sebab gue tak boleh jumpa korang...and 5 sebab gue nak jumpa korang minggu depan

lokasi: bilik a.k.a temapt tidoq gue...umah kecik belakang PKD
mood: huk2 huk2 lagi...
cuaca: cerah~ jom nyental baju
layan lagu: apa2 jer yg dj ni putarkan

Weet2


gue pg ni stil dok melepek kat ats katil...
still x sihat....
entry ni sbnar nyer gue wat khas untuk kawan2 gue yg jauh dmta...dekat dhati...nge2~

okay2~
arap korang leh faham!!
maklum ar...mood ngah tingtong lg ni...pengaruh dadah yg kuat...
wuuuAHHHH tak suka ubat...WEK!



5 sbb gue tak dapat jumpa korang minggu ni


nota kaki: gmbar dicuri dari google


1) gue tak sihat...suspek denggi...kalu tak caya...click ni...bukti gue tak sihat
2) gue nak sgt jmp korng...tapi doc ckp...gue kena rest btoi2 smpai sihat
3) minggu depan..17hb...gue kena bawak pelatih2 dari uitm masuk camping...so kena btoi2 sihat
4) gue stil dlm mood lalok...sbb makan ubat bnyak sgt...gue tkt bukan ke k.l jer...tkt gue tersasar ke kedah pulak~
5) s korng igt...gue nak lepak k.l sbb nak shoping kan? sbb minggu ni pertengahan bulan...duit tak bape bnyak..soo...terus terencat nak shoping2 tu semua~



weh2...jangan ar marah...baca ar yg kat bawah ni dlu...PLIS


5 sbb gue nak sangat jumpa korang minggu depan…aka minggu 23hb


ini pun di cilok dari google

1) minggu depan tu...mingu gue dah dpt gaji...sooo leh ar shoping smpai idung berdarah...
2) then time tu...gue baru kluar camping...sooo sure nafsu makan gue bertambah...hahaha...baru masuk nak makan apa yg korang nak belanja gue~ hakahak
3) gue pun time tu...sure lagi itam...hahaha....baru leh wat penyamaran nnt...gue kan HOT....nnt ramai org yg gue kenai, korang bengang lak kan...
4) sbb yg ke 4 ngan yg ke5 ni hmpir2 sma...mula2 korng tngk dlu...23 JANUARI tu ada apa2 event yg menarik x?
5) ekekeh~ BTOI2...time tu birthday gue...sooo....gue arap sgt...even kita tak jmp minggu ni...korng leh ar belikan gue siap2 adiah yg best2...minggu depan gue kutip adia2 tu kay...
soooooooo sila kluar gak arini...p beli adiah,..


terutama hangpa2 yg kaya2....

yayasan bukhari~wajib beli adiah yg best sbb thn lepas ang tak beli adiah kat aku

yayasan ungu azizi and doc pete~ kalu nak beli adiah cm taun lepas pun ok...tapi size kasi besaq lagi kay...hakahl



SOWEI kay...
kita jmp minggu depan kay...


MUAH~

2 comments:

yui92 said...

hah?? demam denggi? cmna boleh kna denggi?

aleen aiden said...

wush,saspek denggi?bahaya 2..hopfuly kamoo ok2 je.. ^_^

|| semua yg menarik ||

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...