.::pengikut geng gue!::.

Monday, January 31, 2011

tolong rakan-rakan...doakan adik gue..semoga dia dan rakan2 lain selamat..

lokasi: opis!
mood: sedey!
cuaca : ujan
layan lagu: HUJAN

Weet2

korang ada bc or dgr news pasal rusuhan yang berlaku kat mesir tu tak?

wuaaahhh!!!

gue sangat cuak and sedey OK!

risaw pun ada....

taw sbb apa??


muka gue yang ngah risaw...wuaaahhh!

sbb adik gue ada disana....wuaaahhhh~
dia belajar medic kat sana...kalu korang perasan ar...gue before this penah tulis pasal adik gue yang bongsu ni...(sila click kalu rajin ar)

gue risau sbnar nyer...
kitorg mmg rapat...rasa cm nak g sane jer...then bawak adik balik...
tp apakah dayaku~
nak g sana pun xleh sebab mmg semuanya dah disekat...

wuaaahhh!!! sedey2...

sedey lagi...dan lagi...doakan adik gue ok!

Soooo

Geng2 mafia…rakan2 blogger…rakan2 facebook…and semua oranglah…

PLEASE…

Doakan adik gue…ahmad solihin serta rakyat Malaysia yang berada di Mesir now selamat hendaknya

Semoga semuanya baik-baik belaka~

AMIN~


Nota kaki: gue risaw sampai tingtong kat opis…dok bilik sorang2 nangis…wuaaahhhh~ dah tak ganas dah~


MUAH~

5 comments:

yanazunaidi said...

banyak banyak berdoa ya.
semoga Allah selamatkan semuanya. amin.

*do follow me back :)

didiyana said...

blog walking. nice blog btw! if free singgah to my blog :)

ain sONono~ said...

>.<

yui92 said...

hai hai.. aku ok je... xda menda pun... hehe siap update blog lagik =p

ain sONono~ said...

huhuh~
adik...sila berhati2...

|| semua yg menarik ||

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...