.::pengikut geng gue!::.

Saturday, January 8, 2011

kami semua rindu kamu tam2...apy birthday adik!

lokasi: umah kecik belakang PKD
mood: penat ngan masalah sekeliling
cuaca: tadi ujan...ni dah cool skit
layan lagu: radio funker.fm...mcm2 ada

Weet2

arini 8hb JANUARI kan?

ari jadi tam2..aka adik gue yg nun jauh di mata....tapi dekat d hati...

wuaaahhh~

tertiba rasa rindu kat tam lak...

skrng adik gue ni beljar kat mesir...jauh2...

6 tahun dia kat sn...tp 4 sure dia akan balik tiap thn...ekekeh~

kalu igt blk...dlu masa kecik2..slalu gaduh ngan dia..

both of us cm suka tarik perhatian family...

sbb...adik gue ni bongsu...n gue pulak anak pompan BONGSU...

sooo...masing2 takan mengalah...

ekekeeh~

ada satu time tu..kitorg gaduh time makan...

abis mkn gue tam simbah ngan air...n dia wat muka tak bersalah...huhu

last2...akk gue lak yg nangis...sbb sedey tngk kitorg gaduh...

huhuh...

tapi tu dlu ar...

now~

gue dah matang....n adik pun arap2 cm tu ar...hahahaha~

apa2 pun adik yg genius~

sila belajar btoi2 ky...teruskan kemantapan mu itu...

buktikan kamu yg terbaek~ amin~...

mis u...

sob2~

adik time mula2 nak g mesir...semua ada...family zainol & aziziyah


see2...ini bukti gue syg kamu adik~ bukan gue jer...tapi semua org syg kamu...
rindu kamu~
buat yg terbaek taw...

nota kaki: gmbar yg terakhir membuktikan yg even gue ganas...tapi gue suka nangis..wuuuaahhh~ BENCI~


MUAH~

3 comments:

yui92 said...

hehe.... part matang tu hg tipu... hg xmatang pun suka cari gaduh ada la...=p=p=p

tenkyu2... doa2kan yg terbaik k... aku nak balikkkk~ =p

k-ghie said...

tahniah cik ainsonono...anda telah berjaya diTAG oleh saya dalam ruangan http://www.izamirridzwan.com/2010/12/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

sahut cabaran ni yerk....selamat mencuba...^.^

ain sONono~ said...

yui29: ekekeh~ i tak matang?? ke u? hahahha~
dush2...xmo homesick taw...harus fokus!!! then nnt leh blk kedah :p

k-gie : okay~...nnt i join kay...

nota kaki: actualy cik sonono ni mls skit...nge3

|| semua yg menarik ||

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...