.::pengikut geng gue!::.

Monday, January 24, 2011

entry lambat sehari...huhuh~ tp nk citer jugak...ekekeh..

lokasi: bilik kecik...umah sewa belakang PKD
mood: kepenatan
cuaca: malam yg pekat.
layan lagu: semua lagu yg kat funker.fm


Weet2

Actually arini gue agak busy…mklum ar…ari isnin…bnyak giler keje…

Then esk pg ada operasi and gue kena g join skali….wuaaahhh~

tapi bila gue blk umah…tngk adiah2 yg berjaya gue rompak dapat time brthdy gue last 2 days…rasa HAPPY sgt….nge2~

tambah2….adiah kat bawah ni….

suke sgt…en chako tiap2 thn kasi jam…ekekeh….

sure en chako nak gue hargai masa…mklum ar, gue ni kan agk suke kelam kabut n wat2 lupa wktu a.k.a time ni..hakahkah…

huhuh~ gue terharu bila tertiba gue rasa dihargai dan disyangi...muAAAHHH~

muka gue yg malu bila kena kis...ekekeh~

gue g k.l ari sbtu n ahd…niat sbnar nak g shoping…huhuh…

lps berjaya rempat baju n sluar kat mid..gue ngan en bf pun g ar gardens lak…bajet2 nak tngk movie…skali citer cm tak best…then at d sm time…my BFF jadi dtg…sooo…gue pun lepak ar ngan BFF skali…mula2 g makan sushi…then lepas dah kenyang2…kitorg lepak kat BR lak…

part ni yg paling best…huhuh~ kitorg makan kek ice cream smpai kebuncitan kekeyangan. Best sgt…time ni bertambah2 apy sbb dpt adiah yg best2…

makin tua…adiah makin gempaq beb…tu yg gue suke sgt…kekekek~

TQ kay kat individu2 yg terbabit….

Gue appy sgt kay~

suke2

layan gmbar jer ar ek…mls nak taip…ekekeh~

virus M dah penuh ni…hakhak~

ini bff gue yg hadir...ekekeh...tak rncng pun nk clbrt kat sini...tq guys~

ini kat umh sewa gue...tmpt mn gue lepak kalu g k.l ekekeh~
tq kak al n kak aizoom!~

and…yg paling penting…..tq en chako….

Serius gue terharu sgt…MuAh~


MUAH~

3 comments:

yui92 said...

dapat jam tiap tahun? haaaa jam taon lepas mai la kat aku satu ~~

ain sONono~ said...

ekekeh~
alang beli yg baru kat adik nnt....untk brthdy adik yg lps...huhuh...

tunggu adik blk malaysia dlu kay~

The Honourable Chako said...

janji manis...cik ain udah2 menggunakan alasan...(sile balek msia)...pos me ade ape...huhuhuhu

|| semua yg menarik ||

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...